Consiliul Judeţean dezaprobă implicarea negativă a IPJ în organizarea Bobotezei, din municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

 Consiliul Județean Călărași trage un semnal de alarmă asupra implicării negative a Inspectoratului Județean de Poliție Călărași în organizarea Sărbătorii Bobotozei de sâmbătă, 6 ianuarie 2018.

Activitățile legate de prezența cailor și a atelajelor hipo au fost interzise din motive ce țin de siguranța cetățenilor, spune IPJ Călărași. Astfel că, tradiționalul Botez al Cailor, obicei popular desfășurat an de an de comunitate, nu a mai avut loc în municipiul Călărași.

Consiliul Județean Călărași este solidar cu călărașenii care și-au manifestat nemulțumirea față de acest eveniment nefericit și cere public o implicare mai activă a Inspectoratului Județean de Poliție în acele acțiuni care constituie adevăratele pericole publice.

IPJ are misiunea de a prinde infractorii, de a preveni spargerile de locuințe, de bijuterii, crimele, de a stopa raliurile de pe drumurile publice.

Inspectoratul Județean de Poliție nu blochează tradițiile!

Ceea ce s-a întâmplat în municipiul Călărași în ziua de Bobotează este o situație fără precedent.

Totodată, felicităm primarii localităților județului nostru care au prins în programul de Bobotează și Botezul Cailor.

Biroul de presă

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Călărăşenii care îşi achită taxele şi impozitele locale, până pe 31 martie, beneficiază de o bonificaţie de 10%

joi ian. 11 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Până pe 31 martie,călărăşenii pot plăti taxele și impozitele locale cu o bonificație de 10%. anunţă Primăria Municipiului Călăraşi. Programul casieriilor este urmatorul: Luni, marți și joi – între 08.00 și 16.15 Miercuri – între 8.00 și 17.45 Vineri – intre 8.00 și 13.45 Totodată,  […]