Conducerea Primăriei Călărași a verificat parcurile și străzile din municipiu

Print Friendly, PDF & Email

În decursul lunii noiembrie, conducerea Primăriei Călărași a dorit să verifice starea parcurilor din municipiu și să intervină pentru repararea acestora, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță, și a verificat, totodată, starea drumurilor, pentru a le identifica pe cele aflate într-o stare avansată de degradare.

Primarul Marisu Dulce a afirmat: ,,Ne dorim pentru călărășeni parcuri și străzi sigure! Se lucrează, în această perioadă, cât vremea ține cu noi, pe majoritatea străzilor din municipiu, care prezentau o stare avansată de degradare.”
Primarul municipiului, Marius Dulce, însoțit de o echipă de specialiști ai instituției noastre, a intrat în parcuri pentru a verifica locurile de joacă.
,,Multe dintre acestea reprezintă adevărate pericole, motiv pentru care s-a solicitat de urgență înlocuirea lor cu echipamente de joacă conforme cu standardele moderne de siguranță.”, a declarat edilul municipiului, după verificarea în teren a situației.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Emil-Florian Dumitru, președinte PNL Călărași: Facem o campanie bazată pe soluții și nu pe demagogie

joi nov. 26 , 2020
Președintele Partidului Național Liberal-Filiala Călărași, Emil-Florian Dumitru, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. PNL Călărași a intrat, de aproximativ două luni, pe un nou drum, odată cu schimbarea conducerii, dar și cu asumarea în fața călărășenilor de candidați tineri și profesioniști care să îi reprezinte cu dăruire și cinste […]