Conducerea Primăriei Călărași a verificat parcurile și străzile din municipiu

Print Friendly, PDF & Email

În decursul lunii noiembrie, conducerea Primăriei Călărași a dorit să verifice starea parcurilor din municipiu și să intervină pentru repararea acestora, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță, și a verificat, totodată, starea drumurilor, pentru a le identifica pe cele aflate într-o stare avansată de degradare.

Primarul Marisu Dulce a afirmat: ,,Ne dorim pentru călărășeni parcuri și străzi sigure! Se lucrează, în această perioadă, cât vremea ține cu noi, pe majoritatea străzilor din municipiu, care prezentau o stare avansată de degradare.”
Primarul municipiului, Marius Dulce, însoțit de o echipă de specialiști ai instituției noastre, a intrat în parcuri pentru a verifica locurile de joacă.
,,Multe dintre acestea reprezintă adevărate pericole, motiv pentru care s-a solicitat de urgență înlocuirea lor cu echipamente de joacă conforme cu standardele moderne de siguranță.”, a declarat edilul municipiului, după verificarea în teren a situației.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Emil-Florian Dumitru, președinte PNL Călărași: Facem o campanie bazată pe soluții și nu pe demagogie

joi nov. 26 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Președintele Partidului Național Liberal-Filiala Călărași, Emil-Florian Dumitru, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. PNL Călărași a intrat, de aproximativ două luni, pe un nou drum, odată cu schimbarea conducerii, dar și cu asumarea în fața călărășenilor de candidați tineri și profesioniști care să îi […]