Comuna Borcea, una dintre localitățile fruntașe ale județului: 99% dintre drumuri sunt asfaltate

Modernizarea comunei Borcea continuă, în această perioadă, primarul Aniel Nedelcu Pațurcă implicându-se ca ținta propusă, asfaltarea în proporție de 100% a comunei, să fie atinsă în acest mandat. Nu este departe de realizarea obiectivului său, ținând cont că a reușit să asfalteze 99% dintre drumurile comunei, ceea ce îl propulsează printre primarii fruntași ai județului. Aniel Nedelcu Pațurcă a menționat câteva dintre atu-urile care l-au ajutat să își atingă obiectivele:
Aniel Nedelcu Pațurcă: Voința, implicarea, accesarea cât mai multor fonduri puse la dispoziție de Guvernul României, dar și de Uniunea Europeană, au făcut ca în comuna Borcea să fie finalizate, în cele două mandate de când sunt primar, o mulțime de proiecte. Dorința de nu-i dezamăgi pe locuitorii comunei, care mi-au dat votul de încredere, dar și faptul că sunt fiu al satului și că mi-am dorit, continuu, dezvoltarea locului natal, m-au determinat să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus.
În ce stadiu se află asfaltarea drumurilor?
Aniel Nedelcu Pațurcă: Am lucrat, până acum, 20 de străzi adiacente, adică acele străzi micuțe, care fac legătura cu drumurile mari. Urmează și celelalte străduțe, pe care le lucrăm din fondurile proprii. Am reușit să asfaltăm 99% dintre drumuri, față de 5% cât era în urmă cu 8 ani de zile, când am câștigat primul mandat de primar.

Chiar dacă este o perioadă dificilă, pentru noi toți, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, muncim și îmi doresc să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei Borcea.
Care este următorul proiect de anvergură pe care vi l-ați propus și ce le transmiteți locuitorilor comunei?
Aniel Nedelcu Pațurcă: Cu susținerea Consiliului Local, căruia îi mulțumesc pentru faptul că facem o echipă bună pentru cetățenii noștri, vom implementa iluminatul pe LED, în toată comuna. Becurile cu LED vor înlocui becurile incandescente (clasice), lumina atingând o intensitate maximă instantaneu, iar consumul de energie este redus considerabil. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că se aprind instantaneu. Proiectul este realizat prin Administrația Fondului pentru Mediu, principala instituție care asigură suportul financiar pentru realizarea proiectelor și programelor pentru protecția mediului. Deja am trecut la înlocuirea stâlpilor și urmează modernizarea rețelei de iluminat stradal. O nouă provocare, pe care o vom duce, cu brio, la bun sfârșit!

Vreau să le mulțumesc cetățenilor comunei Borcea, pentru încrederea permanentă arătată instituției pe care o conduc, cât și mie, personal, și le reamintesc că suntem în acest parteneriat împreună, iar prioritățile lor devin prioritățile mele! Dacă acest obiectiv este atins, atunci pot spune că, împreună, am reușit.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași organizează o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice

Dum mai 31 , 2020
Primăria municipiului Călărași și RoRec Asociaţia Română pentru Reciclare, alături de operatorul local partener, organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară. În Călărași, programul de colectare se […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!