Colectivul ITM Călăraşi se delimiteaza de fapta inspectorului prins în flagrant

1003008_1393283137560335_1418933457_nÎntr-un comunicat remis de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Călăraşi este precizat faptul că întregul colectiv al acestei instituţii se delimitează de fapta inspectorului Ivanciu Cezar Puiu care a fost prins în flagrant de către oamenii legii în timp ce lua, cu titlu de mită, bunuri electronice, în valoare de 800 de lei. ,,Conducerea şi colectivul ITM Călăraşi au luat act despre situaţia în care a fost implicat inspectorul de muncă Ivanciu Puiu Cezar şi asigură opinia publică despre faptul că nu vor fi de acord, în nici un moment, cu atitudini contrare reglementărilor statutului funcţionarului public.

S-a dezbătut, în şedinţă de urgenţă, situaţia ivită, în baza informaţiilor transmise către ITM Călăraşi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. S-au prelucrat cu toţi salariaţii din cadrul inspectoratului informaţiile la care am avut acces, aducându-se la cunoştinţa tuturor că abaterile de la Codul de conduită a funcţionarilor publici nu vor fi tolerate”., se arată în comunicatul ITM Călăraşi .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Asociaţia olteniţeană Dunăre.EDU implicată într-un act de diplomaţie culturală

joi iul. 16 , 2015
Potrivit Institutului de Diplomaţie Culturală din Germania, diplomaţia culturală poate fi cel mai bine descrisă ca acel curs de acţiuni care folosesc şi se bazează pe schimburi de idei, valori, tradiţii şi alte aspecte culturale sau identitare, pentru a întări relaţiile bi sau multi-laterale, pentru a spori cooperarea socio-culturală sau […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!