Cod galben de caniculă! Primăria Călăraşi a redeschis două puncte de prim ajutor

Print Friendly, PDF & Email

punct prim ajutorÎn această perioadă, Primăria a redeschis în municipiul Călăraşi două puncte de prim ajutor pentru persoanele afectate de caniculă. Măsura a fost luată după ce Agenţia Naţională de Meteorogie a anunţat  Cod Galben de caniculă în zilele de 13 şi 14 august cu temperaturi de  35 şi 38 grade Celsius iar disconfortul termic va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Unul din cele două  puncte  este amplasat în Piaţa Orizont şi va fi funcţional în intervalul orar: 8:00—20:00 iar celălalt  funcţionează în zona centrului vechi, lângă Colegiul Economic  şi are  program de la ora 8 până la ora 16.

În cele două puncte de prim ajutor, cetăţenii afectaţi de caniculă vor beneficia de aer condiţionat, apă rece dar şi de serviciile şi sfaturile ce sunt asigurate de un asistent medical.

De asemenea, sediile primăriei Călăraşi pun la la dispoziţie apă rece şi aer condiţionat pentru cetăţenii care suportă mai greu disconfortul termic din aceste zile.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Daniel Drăgulin a rămas simplu membru PNL

mie aug. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Liberalii călărăşeni au început să pună la punct planul de campanie electorală care ar putea asigura victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Numai că din echipa de conducere lipseşte un pion important, Daniel Drăgulin, cel care, anii trecuţi, a  condus […]