Cei doi vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean, pe lista neagră a lui Răducu Filipescu

Print Friendly, PDF & Email

raducu_filipescu_18_10_26643600Formarea unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean formată din reprezentanţii PNL-PDL şi PNŢCD va duce, în mod invevitabil şi la schimbarea celor doi vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean, Bogdan Georgescu (PC)şi Ştefan Ion ( PSD). Acest aspect a fost confirmat chiar de preşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Răducu Filipescu. În cadrul unei conferinţă de presă, Filipescu a detaliat motivele car ar putea duce la schimbarea celor doi vicepreşedinţi, care, în prezent, sunt în opoziţie în Consiliul Judeţean.

„Este foarte posibil, ca Georgescu şi Ştefan să  fie schimbaţi, pentru că, acum, avem altă majoritate, iar ei ( nr.red. Alianţa PSD-UNPR-PC) au fost destul de răutăcioşi, intrând foarte tare şi schimbând directori de licee, de şcoli. Umblă Aurel (n.red. Aurel Niculae) ăsta, înnebunit, să schimbe şi să pună de-ai lui, dar el nu are în tot partidul, atâţia. Sunt nişte mişcări care nu sunt deloc de colaborare, sunt acţiuni de subminare a activităţii unor directori de ai noştri din ACL. Dacă adversarul tău te toacă, în fiecare săptămână şi încearcă să te atace, până la urmă, tu trebuie să fi un pacifist. Dar dacă continui cu pacea, devii tâmpit şi trebuie, la un moment dat, să iei o măsură. Nu poţi să mergi la infinit… O să vină şi clipa, probabil, în care se va ajunge la acest lucru, cu toate că nu îmi face nici o plăcere să fac această treabă”, a spus Filipescu.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean şi-a îndreptat criticile spre prefectul judeţului George Iacob şi consilierul său din Prefectură, pesedistul Virgil Diaconu.În opinia sa, cei doi fac mari presiuni asupra primarilor din judeţ. ,,După cum s-a văzut, la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean a fost ca un guvern de uniune naţională, toată lumea a votat, am discutat, am comentat, ar fi foarte plăcut să fie aşa, dacă toţi ceilalţi ar fi potoliţi, inclusiv ăla cu guşa cât televizorul, Diaconu. Dacă Diaconu şi cu prefectul ar sta potoliţi în băncile lor şi nu ar face presiuni peste tot, probabil că şi noi am fi, în continuare, într-o relaţie normală, pentru a câştiga judeţul. Dar dacă tot ameninţă, în continuare, şi sare la gâtul tuturor, probabil că o să vină momentul în care vom spune, gata, e de ajuns”, a mai adăugat Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Peste 250.000 de călărăşeni sunt aşteptaţi la vot, pentru alegerea preşedintelui României

sâm nov. 1 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Duminică, 2 noiembrie, are loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Conform datelor oficiale ale Autorităţii Electorale, la nivelul judeţului Călăraşi sunt 259.518 cetăţeni cu drept de vot ce sunt aşteptaţi la urne, pentru a-şi exprima opţiunea privind noul preşedinte al României. Autorităţile călărăşene […]