Ce spun politicienii călărăşeni, la vot

Vremea frumoasă  de afară a permis călărăşenilor să iasă în număr mare la vot. Totodată şi politicienii călărăşeni   şi-au exprimat  dreptul de vot. Primarul Daniel Drăgulin s-a prezentat, la urne, în jurul orei 12, la una din secţiile de votare din municipiul Călăraşi.

Edilul Drăgulin a susţinut că a votat pentru un viitor mai bun . „Am votat pentru ca România să meargă înainte. Am votat ca  parlamentarii, aleşi de noi, să fie cei care ne vor sprijini în următorii patru ani.”, a spus primarul Daniel Drăgulin.

Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a votat în comuna sa natală, Vâlcelele, alături de candidatul la Camera Deputaţilor, Cătălin Predoiu.

„Am votat, astăzi, cu gândul la toate familiile din Călărași care merită să trăiască într-un județ prosper!  am votat pentru dezvoltarea județului și am votat pentru parlamentarii care ne vor reprezenta Călărașiul și vor dezvolta județul, împreună cu președintele Consiliului Județean. De aceea am votat azi cu siguranța că mâine vom reuși în această echipă pe care județul Călărași o dăruiește Parlamentului României.”,  a precizat Vasile Iliuţă.

Cătălin Predoiu, candidat la Camera Deputaţilor: „Am votat, astăzi, într-o localitate rurală, în comuna Vîncelele pentru că doresc să transmit un semnal şi să fac o invitaţie tuturor politicienilor români: să işi unească forţele pentru a reduce decalajele dintre sat şi oraş, pentru a da tuturor o şansă pentru dezvoltare şi împlinire. Sunt convins că vom merge înainte, cu toţii, pe acest drum.

Liviu Tomoiagă, candidat la Camera Deputaţilor:” Am votat pentru speranța ca programul nostru de guvernare să prindă viață. Am votat pentru ce am crezut. Am votat pentru un pic mai bine pentru fiecare.”

Răducu Filipescu, candidat la Senatul României: „Sunt convins că, astăzi, Dumnezeu s-a îndreptat spre noi. Avem un timp superb. Sper ca foarte multă lume să iasă la vot.Şi am speranţa ca România să meargă înainte, cu noi toţi. Este, poate, cel mai important moment pentru români, ziua de astăzi. Votul fiecăruia dintre noi contează foarte mult. Doamne ajută !”

Şi Roxana Paţurcă , candidat la Senatul Romîniei şi exprimat dreptul la vot prezentându-se la una din secţiile din municipiul Călăraşi . Roxana Paţurcă a precizat: “Alături de colegii mei, mi-am exercitat dreptul la vot. Sunt încrezătoare în mine, cât şi în echipa pe care o am. Să ne ajute Dumnezeu  ca, împreună , să reuşim pentru călărăşeni. ”

Simona Vlădica, candidat la Senatul României s-a prezentat la urne  alături de soţul său, dr. Laurenţiu Beluşică, la una din secţiile de votare din municipiul Călăraşi. Această a declarat:” Mi-am exercitat, azi dreptul la vot, la Călăraşi, în calitate de candidat la Senatul României.  Am votat pentru toţi tinerii din aceasta ţară şi pentru toţi copiii noştri, cărora trebuie să le asigurăm un viitor mai bun şi care să fie mîndri de ţara lor.Iar ei să aibă suficiente opţiuni pentru a alege România ca şi ţară unde să locuiască şi să câştige suficient pentru a trăi în condiţii decente. Mulţumesc tuturor călărăşenilor care au fost alături de mine în această campanie electorală , frumoasă şi grea, în acelaşi timp. Îmi exprim nădejdea că  votaţi în mod inteligent, după ce aţi făcut o analiză riguroasă  a tuturor candidaţilor şi sunt sigură că  votaţi ca tuturor să le fie mai bine.”

Elena Nicolache, candidat independent la Camera Deputaţilor: “Mă încăpățânez cu tărie să cred că țara mea e cea mai frumoasă, mă încăpățânez sa cred ca vom avea spitale dotate, școli cu profesori și elevi dornici de educație și toate străzile asfaltate. Ma incapatanez sa cred ca e timpul sa avem o clasă politică mai responsabilă, într-o societate mai bună și mai unită. Am votat pentru un viitor  mai bun!”

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Peste 91.000 de călărăşeni cu drept de vot s-au prezentat la urne, la ora 19

Dum dec. 11 , 2016
Conform statisticilor Biroului Electoral Central, la ora 19, în judeţul Călăraşi s-au prezentat la vot un număr de 91. 351 de alegători din totalul de 255.151, prezenţa la vot fiind de  numai 35,77%. În municipiul Călăraşi prezenta cea mai mare la vot a fost de 49,11% la sediul Colegiului Economic, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!