Cartea „Căsuţa cu poveşti” semnată de Anca Maria Botoi va fi lansată înaintea sărbătorilor pascale

Print Friendly, PDF & Email

casuta cu povestiAnca Maria Botoi, tânăra cu tertrapareză spastică, imobilizată într-un cărucior cu rotile, a reuşit să scrie cea de-a doua carte  a sa, intitulată: ,,Căsuţa cu poveşti”.  Anca a  dat dovadă, încă o dată, de o mare perseverenţă şi tenacitate, scriind cu piciorul stâng acest volum cu poveşti dedicat copiilor. Însă, din motive financiare, Anca nu a reuşit să-şi editeze propria carte.

În acest context,  deputatul  Daniel Florea a decis finanțarea volumui semnat de Anca Maria Botoi și ne-a dat o veste bună: ,,În  aceste zile, cartea ,,Căsuţa cu poveşti” a fost dată la corectură.  Am cerut elevilor  de la Palatul Copiilor Călărași să realizeze desene pentru paginile ilustrate ale cărţii, şi sper, ca înainte de Paşti, să putem lansa  volumul Ancăi Botoi”, a spus deputatul Daniel Florea.

Monica Ghiorghe

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Au fost stabilite spectacolele pentru Stagiunea Teatrală de Primăvară Călărași

vin mart. 29 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Cu toate că a început din data de 24 februarie a.c., Stagiunea Teatrală de Primăvară nu a avut stabilit un program al spectacolelor jucate pe scena Centrului Cultural Barbu-Știrbei Călărași, până acum. Demisia directorului Radu Dinulescu, înainte de începerea stagiunii, și preluarea acestei activități de […]