Campania umanitară,,Vine, vine Moş Crăciun”

Print Friendly, PDF & Email

1 (2)În perioada 3 decembrie-23 decembrie 2014, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi(DGASPC) lansează campania umanitară ,,Vine, vine, Moş Crăciun”.Această campanie are scopul de a oferi un cadou, copiilor care provin din familii numeroase , defavorizate social, în preajma sărbătorilor de iarnă. Tuturor celor interesaţi dorim să le oferim posibilitatea de a se alătura eforturilor de sprijinire a celor care au nevoie de ajutor. Donaţiile constau în obiecte de îmbrăcăminte,încălţăminte,rechizite,jucării,produse de igienă personală şi pot ajuta un copil , o familie sau o comunitate.

Orice donaţie poate fi importantă şi poate însemna schimbarea unui destin. Nu ezitaţi să ne contactaţi la sediul DGASPC Călăraşi, în str.Bărăganului,nr.1, jud.Călăraşi, de luni până vineri, între orele 8 şi 16,30 sau la telefon 0242311060.

De asemenea vă lansăm invitaţia de a ne însoţi în comunitate, la familiile defavorizate pentru înmânarea produselor respective. Puteţi fi siguri că implicarea dumneavoastră face diferenţa!

Cu stimă şi consideraţie,

Conducerea DGASPC Călăraşi.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Filipescu: ,,Nu îmi este teamă de DNA!”

vin dec. 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În acest an, Direcţia Naţională Anticoruţie (DNA) a făcut un adevărat tur de forţă la nivelul administraţiilor locale şi judeţene, punând sub urmărire penală aleşii locali, certaţi cu legea. 24 din cei 41 de preşedinţi din Consiliile Judeţene din ţară, au fost săltaţi de mascaţi […]