Călărași/Workshop “SUCCESS – Startup-uri Constituite pe Competențe Economice Sustenabile de Succes”

Print Friendly, PDF & Email

Universitatea din București organizează marți, 13 martie, la ora 16.00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Călărași, un workshop la care sunt invitați să participe toți cei interesați să afle informații cu privire la desfășurarea și implementarea proiectului  “SUCCESS – Startup-uri Constituite pe Competențe Economice Sustenabile de Succes” – POCU/82/3/7/106186. Primăria Municipiului Călărași pune la dispoziție sala de ședințe pentru desfășurarea activităților din proiect, printr-un protocol încheiat cu Universitatea București.

În cadrul acestui proiect se oferă sprijin antreprenorial (curs de Competențe Antreprenoriale) pentru un număr de 378 persoane din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia (județele Prahova, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași) cu posibilitatea de finanțare ulterioară a unui număr de 46 de planuri de afaceri, cu sume de aproximativ 40.000 EURO.

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

ECOAQUA Călăraşi marchează Ziua Mondială a Apei printr-o serie de concursuri şi activităţi

mie mart. 7 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a desemnat ziua de 22 martie ca fiind Ziua Mondială a Apei. Această zi se sărbătorește încă din anul 1993. UN-Water (Grupul ONU pentru Apă) a stabilit pentru anul 2018 tema evenimentului ca fiind:  „Soluții naturale pentru apă”. ECOAQUA Călărași […]