Călărași/ Codul roșu a anulat acțiunile de Bobotează

Print Friendly, PDF & Email

Din cauza condițiilor meteorologice total nefavorabile, Primăria Municipiului Călărași a decis, în această dimineață, anularea tuturor activităților prinse în programul pregătit cu ocazia Sărbătorii Bobotezei.

Mâncarea pregătită pentru acest eveniment, cele aproximativ 1.200 de porții de fasole, va fi distribuită tuturor celor care sunt implicați în procesul de deszăpezire, precum și persoanelor afectate direct de condițiile meteorologice, centrelor sociale de pe lângă parohiile din municipiul Călărași, posibilelor persoane care vor fi găzduite de Adăpostul de noapte din subordinea primăriei.

Totodată, Primăria Municipiului Călărași face apel la cetățeni de a nu folosi autoturismele, dacă nu sunt obligați să o facă, și să le parcheze astfel încât să nu fie afectat procesul de deszăpezire.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Cod roșu de viscol, pentru județul Călărași

vin ian. 6 , 2017
La data de 06 ianuarie a.c.,  în intervalul orar 08:00-13 00, a intrat în vigoare o atenţionare cu cod roşu, de intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă viscolită şi vizibilitate 0, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. În aceste condiţii, pentru salvarea de vieţi omeneşti şi […]