Bilete vândute de două ori, la spectacolele de teatru/ CCJ Călărași își cere scuze

Print Friendly, PDF & Email

Centrul Cultural Județean Călărași își cere scuze publicului călărășean pentru toate neplăcerile cauzate de suprapunerile biletelor, vândute pentru spectacolele din cadrul stagiunii ”Primăvara Culturală”.

Din dorința de a le veni mai ușor doritorilor de bilete, Centrul Cultural a hotărât împărțirea diagramei aferente sălii de spectacole în două părți egale, o parte din locuri fiind vândute la căsuța de bilete iar cealaltă parte la secretariatul Centrului Cultural. Principalul motiv al suprapunerilor este vinderea aceluiași loc de două ori, pe diagramă nefiind bifat decât a doua oară.

Îi asigurăm pe cei care au deja cumpărate bilete la spectacolele viitoare, și se vor regăsi în situația regretabilă menționată mai sus, că le vom asigura alte locuri în cadrul spectacolelor respective.

Încă o dată Centrul Cultural Județean Călărași, își cere scuze tuturor celor cărora le-a cauzat neplăceri,

 

Manager,

Alina JIPA

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

9 pentru Călărași

mie apr. 27 , 2016
Listele cu candidaturile pentru alegerile din iunie au fost depuse, fapt care vine să confirme numele anunțate în cursa pentru Primăria Călărași. Totodată, au fost validate și listele pentru consilierii locali și județeni. 9 sunt cei care se vor lupta, timp de o lună de zile, să ne convingă de […]