B.R.C.T. a organizat evenimente în sprijinul beneficiarilor proiectelor finanțate în cadrul Programului Interreg V-A România Bulgaria

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Florentina Chiru

Secretariatul Comun (SC) pentru Programul Interreg V-A România-Bulgaria din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România-Bulgaria (BRCT Călărași) a continuat organizarea de evenimente în sprijinul beneficiarilor proiectelor finanțate în cadrul programului în vederea prezentării regulilor de implementare dar și a altor aspecte, în conformitate cu nevoile identificate pe parcursul implementării proiectelor.
Astfel, în seria acțiunilor întreprinse de SC în sprijinul beneficiarilor se încadrează întâlnirile tematice pentru beneficiari ce au avut loc în data de 18 noiembrie 2019 la Montana în Bulgaria și în data de 19 noiembrie la Giurgiu în România. În cadrul evenimentelor au fost discutate aspecte importante privind raportarea progresului proiectelor, procedurile aferente modificărilor contractuale precum și alte aspecte legate de implementarea proiectelor.
Prin proiectele finanțate în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria se urmărește crearea unui spațiu European comun, prin aducerea cetățenilor mai aproape unii de alții pentru a soluționa probleme comune și pentru a înlesni schimbul de idei, demonstrând că granița dintre cele două state partenere nu reprezintă un obstacol. Astfel, proiectele finanțate contribuie la extinderea orizonturilor regiunii transfrontaliere pentru a obţine rezultate concrete şi măsurabile şi pentru a permite zonei de graniță dintre România și Bulgaria să devină o regiune căutată pentru a studia, a călători, a investi și a trăi în siguranță prin folosirea într-un mod eficient a resurselor disponibile.

Pentru a afla mai multe despre Programul Interreg V-A România–Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar și despre proiectele finanțate, vă invităm să accesați pagina de internet www.interregrobg.eu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași a semnat contractul de finanțare europeană a proiectului de modernizare a străzii București

lun dec. 2 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 2 decembrie 2019, la sediul Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin și directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, au semnat primul contract de finanțare europeană pe Axa 4.1 a POR 2014-2020 din Regiunea Sud Muntenia. Este vorba de proiectul cu titlul ”Reducerea emisiilor […]