Astăzi, la Călărași/ Turul țării pe bicicletă pentru o cauză umanitară

Print Friendly, PDF & Email
Luni, 24 iulie, ora 17.00, pe platoul din fața Prefecturii Călărași sunteți așteptați să vă alăturați celor care îi vor întâmpina pe cei doi români care pedalează în cadrul Turului României, diabet tip I.
Este vorba despre doi români care au decis să pedaleze 3.000 de kilometri pe la granițele țării, pentru a atrage atenția asupra diabetului de tip 1 și a faptului că această afecțiune poate fi controlată mai ușor dacă bolnavii fac sport.
Un alt motiv pentru care au recurs la acest gest este că vor sa strângă bani pentru a cumpăra sisteme de monitorizare a glicemiei la copii, astfel încât aceștia să nu mai fie înțepați de mai multe ori pe zi.
Gabriela Airinei este unul dintre cei doi bicicliști și este prima persoană cu diabet de tip 1 care face turul României pe bicicletă.
Alături de ea se află soțul său, Cristian.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Subvenţii pentru ucenici şi stagiari

mar iul. 25 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași informează că, în luna iulie 2017, a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 164/2017 pentru modificarea Legii nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă și a Legii nr.335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenții […]