Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

S.C. RUDI MOBIL, cu sediul in strada Visinilor, nr. 26, camera 1, loc. Calarasi, jud. Calarasi, titular al proiectului “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO IN REGIM DE AUTOSERVIRE-CONSTRUCTIE CU CARACTER PROVIZORIU”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO IN REGIM DE AUTOSERVIRE-CONSTRUCTIE CU CARACTER PROVIZORIU”, propus a fi amplasat in strada Sulfinei, nr. 158, loc. Calarasi, jud. Calarasi.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Dulce: ,, Voi discuta posibilitatea finanțării echipei de handbal masculin AHC Dunărea 2014 Călărași pentru cel de-al doilea eșalon”

joi ian. 14 , 2021
În prima conferința de presă, susținută la acest început de an, primarul Marius Dulce a prezentat pe larg problemele financiare cu care s-a confruntat echipa de handbal masculin AHC Dunărea 2014 Călărași, în toamna anului trecut, probleme care au condus practic la retragerea din campionatul Ligi Zimbrilor. “Am evitat să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!