Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Print Friendly, PDF & Email

S.C. RUDI MOBIL, cu sediul in strada Visinilor, nr. 26, camera 1, loc. Calarasi, jud. Calarasi, titular al proiectului “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO IN REGIM DE AUTOSERVIRE-CONSTRUCTIE CU CARACTER PROVIZORIU”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO IN REGIM DE AUTOSERVIRE-CONSTRUCTIE CU CARACTER PROVIZORIU”, propus a fi amplasat in strada Sulfinei, nr. 158, loc. Calarasi, jud. Calarasi.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Dulce: ,, Voi discuta posibilitatea finanțării echipei de handbal masculin AHC Dunărea 2014 Călărași pentru cel de-al doilea eșalon”

joi ian. 14 , 2021
În prima conferința de presă, susținută la acest început de an, primarul Marius Dulce a prezentat pe larg problemele financiare cu care s-a confruntat echipa de handbal masculin AHC Dunărea 2014 Călărași, în toamna anului trecut, probleme care au condus practic la retragerea din campionatul Ligi Zimbrilor. “Am evitat să […]