Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

GHEORGHE GABI si GHEORGHE MARIAN anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “DESFIINTARE CLADIRE DE LOCUIT SI CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI” propus a fi amplasat in jud.Calarasi, com.Dragalina, sat.Dragalina, nr. cad. 21303.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi si la sediul titularului jud.Calarasi, com.Dragalina, sat.Dragalina, nr. cad. 21303 in zilele de luni-vineri, intre orele 8-16.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.
Prezentul anunt va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Emil-Florian Dumitru, președinte PNL Călărași: ”Un beneficiar de pensie specială nu poate vorbi despre pensiile călărășenilor, pentru că nu are nicio legitimitate.”

vin dec. 4 , 2020
Partidul Național Liberal –Filiala Călărași a organizat vineri, 4 decembrie, o conferință de presă, în cadrul căreia președintele Emil-Florian Dumitru a vorbit despre întreaga perioadă de campanie electorală, în care liberalii au prezentat proiecte și soluții călărășenilor. Din păcate, în logica de campanie electorală, demagogia nu a lipsit din tabăra […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!