AJOFM Călărași/ Sute de locuri libere la cules căpșuni, în Spania

Print Friendly, PDF & Email

cules capsuniSolicitanții unui loc de muncă în străinătate au obligația  să se înregistreze în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, pentru a participa la selecția organizată pentru ocuparea locurilor de muncă sezonieră în  agricultură, din Spania.

Selecția pentru domeniul agricol – Spania va fi organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din VÂLCEA.

Sunt oferite 800 de locuri de muncă pentru cules căpșuni. Culegătoarele de căpșuni trebuie să fie apte de muncă.

Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de  6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptamână  împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul  oferit de firmă este  de  40,15  euro  brut /zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptamâni prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.(nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!!!

Pentru a participa la  selecție, persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:

  • copie act identitate;
  • cazier judiciar,
  • adeverința medical cu mențiunea „apt pentru muncă”,
  • CV model Europass în limba română.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact –Mirela Arsenescu,inspector.

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Caravana de vară Fiecare Copil în Grădiniță/ 8 comune din Călărași incluse în proiect

mar aug. 2 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱„Caravana de vară Fiecare Copil în Grădiniță”, un proiect al Asociației OvidiuRo ce urmărește informarea părinților cu privire la Legea nr. 248/2015 și recrutarea copiilor eligibili pentru grădiniță, ajunge astăzi în Călărași. Legea nr. 248/2015 încurajează părinții săraci să își aducă copiii la grădiniță, oferindu-le […]