Accident grav, pe Autostrada Soarelui, cu cel puțin 36 de victime

Print Friendly, PDF & Email

foto-digi-24

FOTO: DIGI 24

Patru persoane au murit și 32 au fost rănite în urma unui accident în lanț care a avut loc în această dimineața pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Lehliu-Gară, în sensul de mers către Constanța.

Secretarul de stat Raed Arafat a confirmat la Digi24 că două persoane au murit și a estimat că sunt cel puțin 20 de victime, care vor fi transportate la diverse spitale.

Sunt în alertă judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Bucureşti-Ilfov, care au trimis mai multe echipaje, inclusiv echipaje de la Floreasca cu medici şi asistenţi suplimentari. Intervenţia va fi îngreunată din cauza deplasării în condiții de ceaţă a echipajelor, iar deocamdată nu se pune problema ridicării unor elicoptere SMURD, a explicat dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI.

Accidentul s-a petrecut din cauza ceții dese și a vitezei. Cel puțin zece mașini au fost implicate în carambol.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție, astfel că toate ambulanţele disponibile au fost direcţionate către locul accidentului.

Traficul este blocat pe sensul de mers București-Constanța, la km 67, iar șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Accidentul s-a produs pe fondul unei vizibilităţi scăzute, sub 50 de metri, informeaza Digi 24.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Peste 100 salvatori au intervenit, în această dimineață, în cazul accidentului rutier produs pe Autostrada A2

sâm nov. 5 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Peste 100 salvatori au intervenit, în această dimineață, în cazul accidentului rutier produs pe Autostrada A2, km 67, în care au fost implicate 29 mașini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion.   În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre […]