A încercat să se sinucidă după ce a băut alcool şi detergent

foto-smurd suicidParamedicii SMURD din cadrul Secției Dragalina au intervenit în satul Drajna pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 41 de ani, care prezenta intoxicație cu alcool și detergent, în urma unei tentative de suicid.

 În data de 12.05.2015, ora 18.19, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Drajna, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Gheorghe B., în vârstă de 41 ani, care prezenta intoxicație cu alcool și detergent, în urma unei tentative de suicid.

La sosirea echipajului SMURD, bărbatul se afla în stare de inconștiență și emana halena alcoolică, din relatările persoanelor prezente la locul intervenției (aparținători), rezultând că acesta ingerase în mod voluntar un amestec de alcool și detergent. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor bărbatului, i-au administrat oxigen, i-au monitorizat funcțiile vitale, ulterior, acesta fiind transportat la Spitalul din Călărași (Unitatea de Primiri Urgențe).

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

La Călăraşi va avea loc o nouă ediţie a Concursului interjudeţean ,, Le Francophile”

joi mai 14 , 2015
În perioada 16-17 mai, în Călărași și Slobozia, va avea loc Concursul interjudețean de retorică, teatru, muzică, desen, afișe ”Le Francophile”. Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc, la Călărași, în data de 16 mai 2015, în Sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean, iar activitățile proiectului sunt […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!