A fost sancţiont cu 1000 de lei pentru alertare falsă la Numărul Unic de Urgenţă112

nr-112Poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei un bărbat care a apelat fals numărul unic de urgenţă 112.

La data de 23 noiembrie a.c. poliţiştii Postului de Poliţie Ştefan cel Mare au depistat un tânăr de 26 ani din localitate care nu a respectat indicatoarele montate la trecerea la nivel cu calea ferată, traversând în timp ce barierele coborau.Tânărului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În acelaşi timp cel în cauză a apelat Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 sesizând o situaţie falsă în  care poliţistul ar fi fost sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au procedat la testarea cu aparatul etilotest atât a conducătorului auto cât şi a poliţistului, rezultatele fiind negative.

Tânărul a fost sancţionat de poliţişti, conform OUG 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Numărul absențelor, din școlile călărășene, a atins o cifră record: 1.000.000

vin nov. 25 , 2016
Absenteismul şcolar este un fenomen  negativ, al sistemului de învăţământ călărăşean, ce nu a putut fi  redus, în ultimii ani. Statisticile Inspectoratului Şcolar Judeţean arată că, în ultimii trei ani de învăţământ, numărul absenţelor a atins cifra record: un milion. Aşa cum se arată în Raportul privind Starea Învăţământului Preuniversitardin […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!