A fost deblocată situația salariilor angajaților D.G.A.S.P.C. Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Florentina Chiru
22.09.2020

,,A fost deblocată situația salariilor angajaților D.G.A.S.P.C. Călărași”, informeaza printr-un comunicat de presa, DGASPC Calarasi.
Marți, 22 septembrie, a fost aprobată dispoziția de majorare a bugetului local prin care au fost preluate sumele defalcate din TVA, pentru finanțarea activităților descentralizate la nivelul județului Călărași, cuprinse în Ordonanța de Urgență 135/2020.
Destinația prevăzută de ordonanța de urgență menționată a fost respectată întocmai, respectiv pentru finanțarea sistemului de protecție a copilului și asistență socială, într-un cuantum total de 1.068 mii lei. Întreaga sumă a fost direcționată pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile angajaților D.G.A.S.P.C. Călărași, aferente lunii august.
,,Îmi pare rău pentru disconfortul creat angajaților DGASPC, dar așa cum au fost informați, au fost convocate 5 ședințe extraordinare deîndată pe această temă, care au fost boicotate de unii consilierii județeni, care au tratat exclusiv politic aceste ședințe, la care au refuzat să participe. Am reușit deblocarea situației și vreau să îi asigur pe angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului că am găsit soluția pentru a le asigura salariile până la sfârșitul anului, din bugetul Consiliului Județean. Este important ca salariații noștri să știe că mă preocupă, permanent, ca ei să își desfășoare activitatea în condiții normale de lucru și le mulțumesc pentru faptul că în toată această perioadă de timp au dat dovadă de profesionalism și dăruire față de beneficiarii din centrele instituționalizate ale D.G.A.S.P.C. Călărași.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Valentin Barbu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Municipiului Călărași a semnat un nou contract de finanțare europeană

joi sept. 24 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Primăria Municipiului Călărași a semnat un nou contract de finanțare europeană ce vizează infrastructura școlară. Este vorba de contractul pentru proiectul ”Modernizarea, reabilitarea şi echiparea Liceului Danubius, Călăraşi”, cu o valoare (integral eligibilă) de 0,494 milioane de euro (2,395,366.62 lei), cu o cofinanțare de doar […]