453 de intervenţii la Serviciul de Ambulanţă, în primele zile ale anului

ambulanta-1324935614Chiar dacă începutul lui 2015 a fost prilej de sărbătoare pentru toţi călărăşenii, Serviciul de Ambulanţă a lucrat la foc continuu, intervenind la toate solicitările venite prin numărul unic de urgenţă 112. Potrivit directorului tehnic al Ambulanţei Călăraşi, Alexandru Chiriţă, numai în seara de Revelion şi în data de 1 ianuarie s-a intervenit la un număr de 148 de cazuri. Cel mai grave situaţii au fost: 6 fracturi, un caz de hipotermie, 5 cazuri ce au avut la bază abuzul de alcool, 8 cazuri cu probleme digestive cauzate consumului excesiv de alimente, un caz de arsură cu obiecte pirotehnice.

De asemenea, s-a acţionat la salvarea a două persoane, victime ale unor accidente rutiere. Numai în primele cinci zile ale acestui an, Serviciul de Ambulanţă Călăraşi a avut 453 de intervenţii.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

UPDATE:Bărbat decapitat de tren, în apropiere de Dor Mărunt

vin ian. 9 , 2015
Un groaznic accident feroviar a avut loc în dimineaţa acestei zile, în apropierea localităţii Dor Mărunt din judeţul Călăraşi. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călăraşi, plt.adj. Ovidiu Ştefan Tătăranu, astăzi, vineri 9 ianuarie, în jurul orei 7,30, un echipaj SMURD, de la Detaşamentul Lehliu Gară, a fost solicitat să […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!