310 contribuabili călărășeni au ales plata on-line a taxelor și impozitelor locale

Print Friendly, PDF & Email

310 contribuabili călărășeni au ales plata on-line a taxelor și impozitelor locale, de la începutul anului până la această dată. Plata on-line se efectuează pe platforma ghiseul.ro, iar pentru autentificare este necesară transmiterea unei solicitări pe email-ul office@primariacalarasi.ro, cu subiectul: ”Solicitare credențiale ghiseul.ro”, însoțită de o copie a cărții de identitate. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, pe email, un username și o parolă, pe care le veți schimba la prima logare pe platformă.
Până la data de 31 ianuarie 2020, s-a constatat o creștere a încasărilor la bugetul local față de aceeași perioadă a anului trecut, cu șapte procente. A fost încasată suma de 3,71 milioane lei, astfel:
Persoane fizice: 2,46 milioane lei, acordându-se bonificații de 161.000 lei
Persoane juridice: 1,25 milioane lei, acordându-se bonificații în valoare de 20.000 lei
Plăți prin ghiseul.ro: 109.000 lei
Bonificația de 10% se acordă atât persoanelor fizice, cât și juridice, care își plătesc impozitele pentru anul 2020, până la data de 31 martie.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Blocul ANL dedicat specialiștilor în domeniul sănătății, în linie dreaptă către finalizare

mar feb. 4 , 2020
Ansamblul de locuințe, ridicat de Agenția Națională pentru Locuințe, în incinta fostei unități militare de pe strada Independenței, cuprinde două tronsoane cu 12 unități locative, 3 apartamente cu 2 camere și 3 cu 3 camere/ scară. Consiliul Județean Călărași se ocupă de racordurile la utilități, amenajarea spațiilor verzi și aleilor, […]