0371.069.701, o nouă linie telefonică pentru sesizări privind câinii fără stăpân, din Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Joi, 24 august, conducerea Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân(SPGCFS),instituţie aflată  în subordinea Primăriei Municipiului Călărași, a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a lansat linia telefonică pentru sesizări privind  animalele fără stăpân .

0371.069.701  este  numărul de telefon la care se poate apela la orice oră.

Cu aceeași ocazie, SPGCFS Călărași a făcut o prezentare a ultimelor investiții, mai ales, autospecialele pentru transportul animalelor, capturate de pe domeniul public al municipiului Călărași.Totodată, a fost prezentat şi   noul adăpost pentru animale de talie mică, respectiv pisici,  ce a fost amenajat ca urmare a punerii în aplicare a unei hotărâri recente a Consiliului Local Călărași, privind completarea domeniului de activitate al Serviciului.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Au început lucrările de asfaltare a Șoselei de Rocadă

vin aug. 25 , 2017
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 23 august, au început lucrările de asfaltare ale Șoselei de Rocadă a municipiului Călărași (între DN21 și strada București-zona Comceh). Căile de rulare vor fi asfaltate în totalitate până la data de 31 august. Proiectul de modernizare a Șoselei de Rocadă a municipiului Călărași […]