Senatorul Filipescu: ,,Rareș Bogdan își va aduce voturile, la alegerile europarlamentare”

Print Friendly, PDF & Email

În cadrul unei conferințe de presă, senatorul PNL Răducu Filipescu a făcut câteva precizări referitoare la candidatura lui Rareș Bogdan, din partea PNL, dar și o scurtă comparație cu candidatura jurnalistei Carmen Avram, din partea PSD.

,,Rareș Bogdan a fost cea mai bună soluție de a deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. 60% spun că e bine, 40% spun că nu, dar dacă 60 %, dintre cei intervievați, spun da, atunci este o alegere bună. El va salva, cel puțin, două procente în București, va aduce din Ardeal 2% și va aduce și din diaspora, să spunem, 1%. Noi ne-am atins o țintă – deschiderea listei cu el, iar Rareș Bogdan va reuși să își aducă singur voturile, minim 3%, fără a lua din procentele celorlalți candidați PNL .

    Dacă e să ne uităm la jurnalista care candidează din partea PSD, Carmen Avram, ea este foarte bună ca profesionist, dar puțin cunoscută. Nu are legătură cu politica. Impactul pe care îl va avea PSD-ul, cu Carmen Avram, nu va fi la fel de bun ca cel pe care îl va avea PNL-ul, cu Rareș Bogdan. El este un plus pentru Partidul Național Liberal.”, a declarat senatorul Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Se înființează rețeaua de canalizare pluvială, de pe strada Năvodari

vin apr. 5 , 2019
Please enter banners and links.