Școlile se deschid pe 8 februarie/ În ce condiții se întorc elevii la cursuri

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discuțiilor de la Palatul Cotroceni cu miniştrii Sănătăţii şi ai Educaţiei şi cu şeful DSU, că din 8 februarie majoritatea școlilor se vor deschide.

Șeful statului a precizat că o decizie finală va fi luată în 2 februarie. De asemenea, se revine la sistemul descentralizat care ţine seama de evoluţia pandemiei în fiecare localitate.

„Am avut o discuție foarte importantă. Am ajuns în unanimitate la o concluzie extrem de importantă. Începând din semestrul 2, adică după vacanța de o săptămână, din 8 februarie, majoritatea școlilor se vor redeschide. Asta, evident, în condițiile în care pandemia evolează aproximativ la fel cum am avut evoluțiile în ultimele săptămâni. Majoritatea școlilor de redeschid. Se revine practic, la sistemul descentralizat care ține cont de evoluția pandemiei din fiecare localitate”, a anunțat Klaus Iohannis.

Cum se vor desfășura cursurile?
Citeste pe www.national.ro

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În Călărași, a fost inaugurată Locuința Protejată, destinată victimelor violenței domestice

joi ian. 28 , 2021
La data de 25.01.2021, ora 13,00, s-a inaugurat -într-un cadru restrâns- LOCUINȚA PROTEJATĂ aparținând D.G.A.S.P.C Călărași, eveniment social la care au participat reprezentanți ai conducerii acestei institutii, preotul colaborator, precum și membrii echipei de implementare al Proiectului ,,VENUS-ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!’’-proiect al cărui lider este Autoritatea Națională de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!