Primăria municipiului Călărași le propune copiilor concursuri online, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași propune copiilor două concursuri cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului: unul de desen și unul de fotografie.
Ele vor fi organizate online, situația actuala impunând anumite restricții.

Concurs de desen ”Locul preferat din orașul tău” – cu participarea copiilor cu vârstă de până la 12 ani
Concurs de fotografie ”Călărași, orașul meu” – cu participarea copiilor cu vârstă de peste 12 ani

Pentru ambele concursuri, așteptăm pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași (www.facebook.com/primariacl), prin mesaj privat, un desen/o fotografie cu tema propusă. Fiecărei lucrări i se va atribui un cod. Primele 50 de lucrări înscrise, la fiecare concurs, vor primi un premiu garantat! Toate desenele și fotografiile trimise către noi vor fi publicate pe Facebook pentru ca toată lumea să se bucure de creativitatea copiilor!

Startul concursului (primirea desenelor/fotografiilor) îl dăm vineri, 29 mai 2020, ora 10.00, concursul urmând să se încheie duminică, 31 mai, ora 16.00. Nu luăm în considerare, pentru premiere, alte desene/fotografii trimise în afara datelor și intervalelor orare de mai sus.

Menționăm faptul că, potrivit propunerii primarului municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, de anulare a tuturor evenimentelor cultural artistice din acest an, toate fondurile destinate acestor activități au fost direcționate cheltuielilor de asistență socială. Premiile concursurilor online organizate de Primăria Călărași cu ocazia Zilei de 1 Iunie au fost achiziționate, înainte de debutul pandemiei, pentru organizarea evenimentului (anulat) Sărbătoarea primăverii.

Mai trebuie spus faptul că la ridicarea premiului, părintele trebuie să facă dovada că domiciliază în municipiul Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Consiliul Local Călărași se convoacă în şedinţă ordinară, joi, 28 mai

mie mai 27 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, joi, 28.05.2020, ora 16.30, cu următoarea ordine de zi: 1. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea imobilului – Lac Hidrobiciclete, din zona Lacului Jirlău, în suprafaţă de 31513 mp, având numărul cadastral CF 28267, aparţinând domeniului […]