PNL merge alături de PSD, şi în Consiliul Local Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Dragulin al[turi de PSDRuperea USL-ului la nivel naţional şi mâna liberă dată de Crin Antonescu de a se crea ce majorităţi pe care le doresc liderii locali PNL, pot duce la unele schimbări de majoritate, în Consiliile Locale şi Judeţene.
Preşedintele organizaţiei PNL Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ a declarat, pentru Actualitatea de Călăraşi, că nu doreşte să facă alte alianţe.
„Am avut un program comun cu PSD-ul, în campanie electorală, şi nu vreau să ne dezicem de el. Am discutat şi cu preşedintele interimar al PSD Călăraşi, Bebe Cristodor, care a fost de acord să colaborăm, mai departe. Dacă se vor opune la proiectele de hotărâre care vizează municipiul, vor fi nu împotriva noastră, ci a comunităţii şi în faţa lor vor trebui să răspundă. Dar, sunt convins că, nici de acum încolo, nu vom avea astfel de probleme!
În ceea ce priveşte fondurile, pot să vă spun că mă axez pe cele europene, banii de la Guvern nefiind neapărat o ţintă, mai ales în condiţiile de opoziţie, în care ne aflăm, în prezent!”, a spus primarul Drăgulin.

Please enter banners and links.

Next Post

Filipescu: În Consiliul Judeţean, USL-ul merge mai departe

joi feb. 27 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱O vorbă din popor spune că „Dragostea durează numai trei ani de zile”. Cam aşa s-a întâmplat şi cu marea alianţă USL. După trei ani de de zile, căsnicia dintre social democraţi şi liberali s-a terminat cu un „divorţ” răsunător. La începutul acestei săptămâni, USL-ul […]