O familie din Călărași cultivă 17 soiuri de roșii

Print Friendly, PDF & Email

rosiiAu plecat din Bucureşti anul trecut şi au dezvoltat o afacere inedită. Victoria şi Florin, soţ şi soţie, cultivă zeci de soiuri de roşii biologice, cu nume exotice şi gust delicios, şi livrează marfa direct acasă la clienţi, scrie Libertatea.

Printre cele mai puţin cunoscute tipuri de tomate din grădina celor doi foşti bucureşteni, care acum locuiesc la Gurbăneşti, judeţul Călăraşi, se numără “roşia- ananas”, roşia “cu dungi de ciocolată”, “roşia violet”, “portocala”, “zebra verde” sau “roşia-mandarină”. Provin din Ucraina, Rusia, Moldova, Belgia, Marea Britanie şi România. Pe lângă cele 17 feluri pe care Victoria deja le vinde, cei doi mai au şi alte 75 de tipuri de roşii în faza de teste. Victoria se specializează acum în horticultură, pentru a putea avea grijă de roşii ca la carte.

Cititi mai mult pe www.libertatea.ro

Please enter banners and links.

Next Post

Construcţii ilegale pe islazul municipiului Călăraşi, cu acordul tacit al autorităţilor

Dum iul. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pe terenul viran, aflat în apropierea Bisericii ,,Sf.Petru şi Pavel” din Călărași, lângă liziera de plopi, există, de câțiva ani de zile, un adevărat cartier de locuințe improvizate, aflate de-a lungul unei străzi…. fără nume.  Intervievat pe această temă, viceprimarul Virgil Dumbravă a făcut o […]