La Călărași, de stagiunea de teatru va răspunde o firmă de impresariat artistic, cu specific… muzical

Print Friendly, PDF & Email

sala teatruSăptămâna care se încheie a venit cu o confirmare clară, din partea președintelui de Consiliu Județean: de stagiunea de teatru va răspunde, în locul fostului director, Radu Dinulescu, o firmă de impresariat artistic, Mix Music Evolution.

Dacă până nu demult, Răducu Filipescu era de părere că cel care se poate ocupa de o asemenea activitate nu poate fi decât un om de teatru, un om cu studii de specialitate, lucru reproșat în trecut fostei directoare, Elisabeta Neagu, acum schimbarea este la 180 de grade.

Venirea de la Arad la Călărași a lui Radu Dinulescu,  din funcția de director al Teatrului de Marionete Arad,  a arătat că a fost căutat, până la capătul celălalt al țării, un specialist, care a lucrat în domeniul teatrului ani buni de zile.

După nici un an, acestuia i-a fost cerută demisia, pe motiv că nu avea stagiunea de la începutul acestui an pregătită, dar și pentru faptul că era prea mult timp plecat, spune Filipescu.

Schimbarea cu care se vine acum, respectiv trecerea de la un manager responsabil pentru o stagiune de teatru, către o firmă cunoscută, mai mult, pentru show-urile muzicale organizate, este una care lasă un semn de întrebare. Mix Music Evolution este cunoscută ca o firmă “de casă” a Consiliului Judeţean, toate spectacolele din perioada campaniilor electorale sau în afara acestora, fiind organizate de ei, la preţuri deloc neglijabile.

Cât este afacere în serviciul publicului şi cât este o afacere rentabilă doar pentru unii? Vom vedea!

Momentan, Mix Music Evolution anunţă că a trecut la treabă. În data de 24 februarie va avea loc primul spectacol al stagiunii. Astfel, îndrăgitul actor, Florin Piersic va fi prezent, din nou, la Călăraşi, alături de Cătălin Măruţă în show-ul “Un spectacol altfel”.

Dupa spectacol, Florin Piersic va primi o stea pe platoul din fata Consiliului Judetean, inaugurând astfel „Călăraşi Walk of Fame”, replica celebrului “Walk of Fame” hollywoodian, devenit şi, dâmboviţean.

Rămâne de văzut cât de bine va putea gestiona Mix Music Evolution, o firmă specializată în producerea de spectacole muzicale şi divertisment, o stagiune de teatru, timp de 6 luni, obişnuinţa locuitorilor  fiind aceea de a putea vedea la Călăraşi piese de teatru, spectacole de operă, operetă, balet.

Să sperăm că acestea nu vor fi înlocuite, în mare parte, de fetele cu fuste scurte şi că ştacheta care a fost ridicată, până în acest moment, la capitolul spectacole, va fi menţinută. Succes!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Cazul gravidei din Călăraşi, cu fătul mort în pântece: Sfatul medicilor, tratat cu neglijenţă, a „costat” viaţa unui copil

lun feb. 18 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Zile la rând, cazul gravidei de la Călăraşi, căreia i-a murit copilul în pântece, a făcut înconjurul ţării. Declaraţii ameţitoare, titluri scrise cu litere de-o şchiopă, te făceau să te îngrozeşti despre ceea ce vedeai că se întâmplă. Din dorinţa de a afla, de la […]