Doi pe-un loc pentru managementul Spitalului Județean Călărași

spitalConsiliul Județean a scos la licitație managementul Spitalului Județean de Urgență Călărași. Săptămâna trecută, au fost depuse două oferte: PFA Șerban Romulus Dan și Allconsulting Group System București.
Dacă primul candidat este cunoscut ca fiind fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași, cea de-a doua firmă desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Firma este înființată în anul 2008, are 19 angajați și o cifră de afaceri, în 2013, de 9 846 668 de lei.
Nu sunt date publice din care să reiasă că societatea are experiență similară în asigurarea managementului altor spitale din țară.
CV-ul doctorului Romulus Dan Şerban conține experiența sa în activitatea de medic, dar și în cea de management. Este medic ortoped la Spitalul Floreasca, are specializări în domeniul medical și a ocupat un post similar cu cel de la Călăraşi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon. A fost președintele Comisiei de Acreditare a Spitalelor, în perioada 1998-1999, consilier de stat al primului ministru pe sănătate, membru al primului consiliu de administratie Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, din partea guvernului.
Numele câștigătorului va fi făcut cunoscut imediat după comunicarea rezultatului candidaților și după timpul legal de contestație.
Prestația pentru management va fi plătită cu aceeași sumă -20.000 lei/lună, care a fost dată și primei firme care a asigurat managementul spitalului, dar care nu a reușit să performeze câtuși de puțin, contractul fiind reziliat la cererea C.J. Călărași, la finele anului trecut.

Please enter banners and links.

Next Post

Jolan Craiu este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

vin mart. 6 , 2015
În cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, de miercuri,  4 martie, a fost supusă la vot numirea celui de-al doilea vicepreşedinte al acestei instituţii. Postul respectiv a fost vacantat în aceeaşi zi, după ce a fost aprobat proiectul de hotărâre ce a vizat eliberarea lui Bogdan Georgescu, din funcţia de vicepreşedinte […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!