Comunicat/ Cultura călărășeană-încotro?

În urma semnalelor de presă şi a multor informaţii care au circulat în privinţa activităţii MIX MUSIC, în judeţul Călăraşi, dar şi constatând pericolele care pândesc, în acest moment, dezvoltarea şi promovarea culturii de spectacol, în judeţul Călăraşi, Compania Artistică Mix Music Show organizează o conferinţă de presă.

La conferinţa de presă sunt invitate personalităţile implicate în domeniu, de la Preşedintele Consiliului Judeţean la Prefectul judeţului Călăraşi, de la Primarul Municipiului Călăraşi la Managerul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi. Invităm aceste personalităţi iar dacă nu pot fi prezente la data stabilită de noi, îi rugam să ne comunice data la care pot participa la o asemenea întâlnire, organizată în interesul comunităţii!

Totodată, la conferinţă sunt invitate toate instituţiile mass-media din judeţul Călăraşi, profund legate de activitatea culturală şi, cu siguranţă, interesate să afle informaţii noi în legătură cu pericolele ce pândesc acest domeniu, în acest moment, la Călăraşi!

Vă aşteptăm marţi, 13 decembrie 2016, ora 13.00, în foaierul Centrului Cultural „Barbu Ştirbei“ Călăraşi pentru o conferinţă de presă în care se vor face publice informaţii de interes!

 

Compania Artistică Mix Music Show SRL

Director Artistic,

Marius Gavrila

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași/Cum este organizat serviciul de transport public local, la nivelul municipiului

vin dec. 9 , 2016
Raport cumulativ privind obligațiile de serviciu public, operatorii de serviciu public selectați, plățile compensatorii și drepturile exclusive acordate operatorilor de serviciu public respectivi sub forma rambursării Descrierea modului în care serviciul de transport public local este organizat la nivelul Municipiului Călărași La nivelul municipiului Călărași au fost înființate și organizate […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!