Aniel Nedelcu Pațurcă a depus jurământul, pentru al treilea mandat de primar al comunei Borcea

Print Friendly, PDF & Email

Alegerile locale din 27 septembrie au venit cu reconfirmarea în funcție, pentru al treilea mandat în calitate de primar al comunei Borcea, pe Aniel Nedelcu Pațurcă. Cei 8 ani de dezvoltare continuă a comunei, aplecarea asupra problemelor cetățenilor, crearea unei echipe implicate în tot ce înseamnă administrație locală au fost doar câteva dintre lucrurile care i-au făcut pe locuitorii comunei Borcea să-și dorească, în continuare, ca destinele localității să le fie conduse pentru al treilea mandat consecutiv, de primarul Aniel Nedelcu Pațurcă, votându-l cu un procent covârșitor: 72%.
Miercuri, 28 octombrie 2020, primarul Aniel Nedelcu Pațurcă, alături de consilierii locali, au depus jurământul de credință, în prezența prefectului Marian Stoica și a invitaților la eveniment.


Primarul reales al comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă
,,Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, în această campanie electorală, care nu a fost ușoară. Împreună cu consilierii locali am făcut o campanie frumoasă și nu am răspuns provocărilor contracandidaților mei, cărora le voi răspunde în următorii 4 ani prin fapte și nu prin dezinformare.
Sunt un om ferm, hotărât și mi-am propus ca și în următorii 4 ani, să duc la îndeplinire tot ceea ce mi-am propus: aducerea gazelor naturale în comună, încheierea asfaltării tuturor străzilor, care au fost modernizate în proporție de 99%, precum și multe alte proiecte. Pentru a atinge toate obiectivele propuse, am alături de mine o echipă implicată, formată din consilierii locali, o echipă corectă, bine pregătită profesional și cu experiență. Vreau să îi felicit și pe angajații primăriei pentru activitatea desfășurată, dar și pentru relația pe care o au cu cetățenii din comună, care trebuie tratată cu maxim interes. Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”

Marian Stoica, prefectul județului Călărași
,,Doresc să îl felicit pe domnul primar Aniel Nedelcu Pațurcă, precum și pe consilierii aleși, care au depus jurământul. Vreau să spun câteva cuvinte de comuna Borcea, pe care am văzut-o crescând continuu, în ultimii 4 ani. Au fost implementate proiecte importante, reușind ca această comună să devină un exemplu în județ. Am rămas impresionat de puterea de convingere a domnului primar, care se bazează pe faptele sale, tocmai de aceea a câștigat alegerile cu un scor foarte bun, datorat atitudinii sale față de cetățeni și a implicării continue în dezvoltarea localității. Vă doresc, tuturor, mult succes în activitate!”

Ciprian Pandea, vicepreședinte PNL Călărași
,,Sunt onorat să fiu, astăzi, lângă domnul primar Aniel Nedelcu Pațurcă, deoarece este unul dintre cei mai tineri și apreciați primari din județul Călărași. Îl cunosc de la primul mandat și a reușit să facă în 8 ani de zile foarte multe lucruri. Este cea mai asfaltată comună din județ, fapt care se datorează exclusiv domnului primar. Aș sublinia și faptul că mă aflu în competiția electorală pentru funcția de senator, preluând mandatul de la soția domnului primar, doamna senator Roxana Pațurcă, alături de care am făcut multe lucruri bune pentru acest județ, inclusiv pentru localitatea Borcea. Îi urez mult succes, domnului primar Aniel Nedelcu Pațurcă, alături de întreaga echipă de consilieri, și vă promit că, în următorii 4 ani, veți fi sprijinit în proiectul de aducere a gazelor naturale în comună, dar și în alte proiecte!”

Elena Mihăilescu, inspector școlar
,,Felicitări, domnule primar, pentru acest nou mandat pe care ați reușit să îl obțineți pentru a treia oară, și asta doar datorită faptului că cetățenii comunei Borcea v-au apreciat realizările, care au reprezentat cheia succesului în această campanie electorală! Vă doresc succes în atingerea noilor proiecte care vor veni, cu siguranță, cu alte dimensiuni de dezvoltare pentru comună! Felicitări dumneavoastră și tuturor consilierilor locali!”

Senator Roxana Natalia Pațurcă
,,Mă bucur să împărtășesc astăzi emoția unei zile importante, atât pentru comunitatea din Borcea, cât și pentru familia mea. Ceremonia de învestire a primarului Aniel Nedelcu Pațurcă am așteptat-o cu toții, dovadă fiind și rezultatul obținut în alegeri, ceea ce a arătat susținerea de care se bucură. Doresc să trasmit, la rândul meu, putere de muncă, mult succes în fiecare proiect pe care vi l-ați propus pentru binele locuitorilor comunei Borcea, absorbția cât mai multor fonduri europene. Toata aprecierea și recunoștința pentru echipa de consilieri locali, împreună cu care vor fi duse la îndeplinire proiectele pentru dezvoltarea localității Borcea.

Gherghinica Asimacopol, consilier local PNL

,,Trăiesc și eu cu emoție încărcătura acestei zile și aș vrea să spun că jurământul pe care noi, consilierii locali, împreună cu domnul primar, l-am rostit astăzi, este un angajament ferm de a participa activ la ședințele Consiliului Local de a ne implica cu responsabilitate și cu onestitate în toate proiectele pe care domnul primar și le-a propus. Cuvântul de ordine care trebuie să fie între consilierii locali din partea PNL și cei din opoziție să fie Conlucrare, astfel încât, la sfârșitul mandatului să trăim cu toții bucuria de a fi parte a unor realizări de care comunitatea să se bucure și datorită implicării noastre. Felicitări domnului primar Aniel Nedelcu Pațurcă, sănătate și putere de muncă tuturor!”

Ioan Pușcașu, consilier județean PNL, reprezentant al comunei Borcea
,,Vă felicit pe toți cei care ați depus jurământul, în această zi și vă doresc mult succes! Eu am depus jurământul în urmă cu o săptămână și vă promit că voi face tot ce ține de mine ca proiectele primăriei comunei Borcea să fie finanțate de Consiliul Județean Călărași, care trebuie să susțină proiectele primarilor. Să aveți încredere în mine și în reprezentanții PNL din Consiliul Județean, că vom susține dezvoltarea comunității.”Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Marius Dulce a ieșit pe teren, pentru a verifica lucrările aflate în derulare

mie oct. 28 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Florentina Chiru 28.10.2020 În prima săptămână după învestirea în funcție, primarul Marius Dulce a verificat lucrările aflate în derulare. Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate și au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul, care au fost aduse la […]